Fincollect mi podáva samé výhody. Pracujem z domu, popri škole, neraz som uvažoval nad tým že odídem, ale bohužial, fincollect mi dáva stále viac dovodov prečo ostať tu. Smeny si plánujeme stále tak, aby nám sedeli, čo je ďalšou výhodou. Najviac som spokojný ale s komunikáciou medzi kolegami a vzťahy na pracovisku sú podľa mňa úžasné.
Ako team sa nemožeme moc stretávať, lebo vačšina pracuje na home office.
Ve Fincollectu je pracovní prostředí, kam se každý den těším. Nejen kolektiv, ale i podpora ze strany nadřízených je tu cítit na každém krok. Můžeme rozvíjet znalosti, pracovní náplň je různorodá, atmosféra uvolněná tak akorát, aby motivovala k pracovním výkonům. Ve Fincollectu se cítím jako doma :-).
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?