společnost NN je společností poskytující finanční služby a podle mého názoru obor financí není zcela pro každého a nejlépe v něm obstojí lidé, kteří mají ambice něčeho dosáhnout a mají zdravé sebevědomí. A pokud je člověk dobrý, tak právě ve společnosti NN se tak může vypracovat i na pozici manažera. Já osobně mohu společnost NN z tohoto pohledu určitě doporučit, má skvělou personální politiku a výborný pracovní kolektiv.
Firma:NN Životní pojišťovna N.V., pobočka pro Českou republiku
Perfektní proškolování a zájem managementu o můj další rozvoj
Nepříjemné je, když děláte v podstatě sami na sebe, účastnite se nic nedávajících porad, jen aby jste poslouchali, že neplníte tabulky a tím manažerovi nedávatate možnost mít nějaký bonus do výplaty
V NN se řídíme třemi základními pravidly a to clear, care a commit. Nejde o hloupé anglické názvy, ale o to být féroví, mít proklientský přístup a stát si za tím, co slíbíme.
Pokud se s těmito hodnotami stotožníte a budete na sobě pracovat a necháte si poradit, čeká Vás zajímavá budoucnost (a to nejen finanční).
Někdy je dlouhé vyřizování požadavků s MUW. Medicínským under whreitingem, zjednodušeně (medicínským oddělením) a stále vázne spolupráce s IT v Praze, kde prý nemají dostatek kvalitních odborníků...
Firma:NN Životní pojišťovna N.V., pobočka pro Českou republiku
Záleží na jaké oddělení člověk nastoupí, vše je o lidech.
Většina nadřízených popíjí kávu, takže mají moc "práce".
Dále pak je to jako v továrně na všechno jsou normy, které hodnotí nadřízený s kafem.
Benefity jsou standartní.
S nadřízenýma a normama.