PKF APOGEO Group

Účetnické a auditorské činnosti

Skupina PKF APOGEO je česká poradenská společnost s mezinárodním přesahem v rámci členství v poradenské síti PKF Global. Tuto síť tvoří více než 530 kanceláří poskytující komplexní poradenské služby ve 150 zemích. Poskytujeme komplexní služby v oblasti strategického a transakčního poradenství, M&A, oceňování, daňového a účetního poradenství, mzdové agendy a HR, auditu, forenzního auditu, ESG a compliance, veřejných zakázek, správy rodinného majetku a zakládání a správy firem.

Kolektiv Týden dovolené navíc Snídaně a různé akce
Napsáno:listopad 2024

můj vedoucí, mohu s ním mít otevřenou a uvolněnou komunikaci, lidský přístup k řešení agendy. Cítím se, že jsme na jedné lodi a vnímám od vedoucího podporu psychologicky i prakticky. Snaha firmy se posouvat, zlepšovat. Mladší a relativně malý kolektiv, stále umožňuje se s většinou lidí ve firmě setkat, poznat, zapamatovat si jméno. (ve srovnání s korporáty s tisíci lidmi).
Zatím jsem ve firmě krátce a nevnímám nic takového.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:květen 2025

PKF APOGEO Group image 1
PKF APOGEO Group placeholder+9

Přišla jsem do společnosti z korporátního prostředí, překvapilo mě, jak se k sobě lidé v APOGEU chovají, můj nadřízený má velmi lidský přístup, v kolektivu panuje přátelská atmosféra. Sezóna zde není tak časově náročná. Z benefitů velmi oceňuji sickdays.
Napsáno:srpen 2024

Pozitivní pracovní prostředí a možnost účasti na různých školeních a kurzech, které přispívají k profesnímu rozvoji.
Zatím není nic
Napsáno:únor 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti PKF APOGEO Group?
fér jednání - nadřízený ve všem vyjde vstříc (pokud je to v rámci možností)
málo lidí - hodně práce, ale to je teď všude
Napsáno:únor 2025

Flexibilní pracovní doba I v sezóně work life balance Lepší interní komunikace než v korporátu (Big4) Srovnatelné benefity s korporátem
Vylepšila bych procesy
Napsáno:září 2024

Oceňuji zejména profesionalitu a osobní nasazení celého týmu. Jsem hrdý na to, že mohu s Vámi spolupracovat a posunovat firmu dál.
Potřeboval bych více času.

Práci v týmu mladých lidí
Průměrný věk zaměstnanců je něco přes 30 let a týmy jsou doplněny stážisty z řad studentů VŠ.

Pružnou pracovní dobu
Ve firmě je nastaven systém pružné pracovní doby s povinností od 9:00 do 15:00 v kombinaci s home office.
Napsáno:červenec 2024

Týden dovolené navíc Plně hrazené sickdays Kolektiv + nadřízená Příjemná atmosféra Firemní aktivity, zajímavé teambuildingy
Chybí mi příspěvek na penzijko nebo DIP
Napsáno:prosinec 2024

Oceňuji pozici stážisty, kdy si v celé společnosti mohu vyzkoušet různé práce na různých odděleních. Věřím, že po absolvování tzv. "kolečka" v Apogeu budu vědět, co bych chtěla v budoucnu dělat s možností praxe a zkušeností, které zde nasbírám.
Ze začátku bych ale navrhla, aby každý nový stážista nebo junior dostal "buddyho", který tu pro něho např. první měsíc bude. Ukáže mu, jak to ve firmě chodí, může s nim zajít na oběd a další podobné aktivity. Myslím, že díky buddymu by bylo pro nového zaměstnance snazší se sžít s firemní kulturou a zároveň lépe zapadnout do kolektivu hned od začátku. Já toto neměla a velmi bych to na začátku ocenila.
Napsáno:listopad 2024

Kvalitní onboarding. Otevřená a přímá komunikace. Profesionalita kolegů. Zajímavé projekty.
Zatím není nic.
Napsáno:srpen 2024

Zaujala / nezaujala vás firma PKF APOGEO Group?